Zelfstandig werken door heel Nederland bij Proton Group, toonaangevend in technisch uitzendwerk

Proton Group, een prominent bureau in de technische sector, biedt uitgebreide mogelijkheden voor zelfstandigen om verspreid over Nederland aan de slag te gaan. Ons specialisme ligt in het verbinden van vakmensen met opdrachtgevers binnen diverse vakgebieden zoals elektrotechniek, lassen, mechanische montage en meer. Of je nu een ervaren lasser, mechanisch monteur of elektromonteur bent, bij ons vind je gegarandeerd een opdracht die perfect past bij jouw vaardigheden en ambities. Ontdek ons divers aanbod van zelfstandige opdrachten:

  • In Noord-Brabant, een provincie bekend om zijn innovatieve technologische industrie, zijn er interessante kansen beschikbaar in steden als Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Denk bijvoorbeeld aan posities zoals CNC-kanter in Tilburg, waar je je vaardigheden kunt inzetten bij vooraanstaande bedrijven in de metaalbewerking. Ook zijn er mogelijkheden als werkvoorbereider in de elektrotechniek in Tilburg of als elektromonteur in Eindhoven.
  • Ook in Limburg zijn er volop mogelijkheden, met opdrachten voor werkvoorbereiders en elektromonteurs bij vooraanstaande bedrijven in de regio.
  • Gelderland biedt diverse kansen dankzij zijn bloeiende technologische sector.
  • In Zuid-Holland, waar de haven van Rotterdam een cruciale rol speelt, hebben we een breed scala aan opdrachten beschikbaar. Ben je een ervaren loodgieter? Wellicht past onze opdracht als loodgieter in Rotterdam bij jou.
  • Ook Zeeland, waar de technische sector in ontwikkeling is, biedt mogelijkheden voor zowel vaste als freelance opdrachten. Ons team staat klaar om jou naar de juiste plek te begeleiden.
  • In de provincie Utrecht biedt Proton Group diverse zelfstandige opdrachten aan voor technische professionals zoals elektromonteurs, lassers en mechanische monteurs. Ontdek de mogelijkheden bij Proton Group en vind jouw perfecte freelance opdracht in Utrecht!

Met meer dan 20 jaar ervaring als specialisten in onze branche, zorgen wij ervoor dat elk personeelslid op de juiste plek terechtkomt. Sluit je aan bij ons team en zet de volgende stap in jouw carrière!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *