Ontdek jouw mogelijkheden in de machinebouw bij Proton Group

Ben jij geboren voor machinebouw? Droom je ervan om je vaardigheden toe te passen in het assembleren van machines? Dan nodigt Proton Group je van harte uit om deel uit te maken van ons team. Bij ons vind je diverse interessante kansen binnen de machinebouw, variërend van technisch assemblagewerk tot het bedienen van machines en CNC-operaties.

Een breed scala aan kansen in machinebouw

Of je nu op zoek bent naar een functie als technisch assemblagemedewerker, monteur, CNC-specialist of paneelbouwer, bij Proton Group hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar. Als je handig bent in het oplossen van storingen of als technische projecten jouw passie zijn, dan vind je bij ons de perfecte match.

Gevestigd in Eindhoven, actief door heel Nederland

Hoewel ons team zijn wortels heeft in Eindhoven, zijn onze projecten verspreid over heel Nederland. Wij zijn een team van vakmensen die gedreven zijn om hoogwaardige technische oplossingen te leveren. Of het nu gaat om assemblagewerk of andere technische uitdagingen, wij staan klaar om kwaliteit te leveren.

Vol ambitie in assemblage

Ben jij een technische professional die graag de handen uit de mouwen steekt? Bij Proton Group brengen we je in contact met bedrijven die perfect passen bij jouw vaardigheden en expertise. Of je nu ervaring hebt in assemblagewerk, technisch tekenen of machinebediening, wij helpen je graag verder.

Specialist in technische dienstverlening

Als gerenommeerd technisch uitzendbureau begrijpen we de technische sector als geen ander. Proton Assembly en Proton Engineering hebben een sterke reputatie opgebouwd en beschikken over de benodigde certificeringen. Of je nu een CNC-operator of een CNC-kanter bent, bij ons vind je de perfecte machinebouwvacature.

Kortom, als je op zoek bent naar een boeiende carrière in de machinebouw, kies dan voor Proton Group. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap in jouw technische loopbaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *