Kom langs een van onze RunX-winkels in heel Nederland

RunX heeft vestigingen verspreid over Nederland, elk met een uniek aanbod en services om zowel beginnende als ervaren sporters te ondersteunen.

  • In onze sportwinkel in Zaandam, voorheen bekend als Runnersworld, is RunX dé sportwinkel waar klanten kunnen genieten van een brede collectie sportschoenen, waaronder een uitgebreid assortiment hardloopschoenen. Naast het vertrouwde advies biedt de winkellocatie in Zaandam een professionele loopanalyse om klanten te helpen de juiste sportschoenen te vinden.
  • In onze hardloopwinkel in Groningen, dé hardloopwinkel van Noord Nederland, biedt RunX een uitgebreide selectie van hardloopschoenen en wandelschoenen, met deskundig advies en persoonlijke service voor elke klant.
  • In hardloopwinkel Haarlem, bekend als RunX Haarlem, kunnen klanten terecht voor een uitgebreide loopanalyse met behulp van de Arion technologie, waarmee nauwkeurig voetafwikkeling en andere belangrijke parameters worden gemeten. Als dé sportwinkel van Haarlem staat RunX klaar om klanten te helpen bij het vinden van de juiste sportschoenen en accessoires.
  • In hardloopwinkel Tilburg, bij RunX Tilburg op de Schouwburgring 8, vinden klanten een vergelijkbare ervaring met een uitgebreide loopanalyse voor een perfecte schoenfitting, met een warm welkom en koffie voor alle klanten.
  • In hardloopwinkel Apeldoorn, bij RunX Apeldoorn, kunnen klanten zowel op afspraak als spontaan binnenlopen voor een loopanalyse, waarbij verschillende sportschoenen worden getest voor de beste keuze. Het assortiment omvat een breed scala aan sportschoenen, waaronder hardloopschoenen, trailschoenen, wedstrijdschoenen en spikes, zowel in de winkel als online.
  • In hardloopwinkel Twente, bij RunX Twente, gerund door gepassioneerde duursporters Ruud Vlutters en Harry Dijk, kunnen klanten rekenen op deskundig advies van ervaren hardlooptrainers. Bij RunX Twente is een gratis loopanalyse beschikbaar bij schoenaankopen, waarbij eventueel podologisch advies wordt gegeven. Met een focus op persoonlijke service en expertise verwelkomt RunX Twente klanten om hun passie voor sport te delen en kennis te delen over training en prestaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *