Proton Group: jouw vertrouwde partner voor technische loopbanen en werkgevers

Ben je een ervaren lasser, mechanisch monteur of elektromonteur en zoek je boeiende kansen in de technische sector? Of ben je als werkgever op zoek naar deskundig personeel in de techniek? Proton Group, het vooraanstaande technische uitzendbureau, staat voor je klaar. Met meer dan twee decennia aan ervaring hebben wij ons toegelegd op het verbinden van technisch personeel met gerenommeerde bedrijven in Brabant, Limburg, Zuid-Holland en andere regio’s.

Als uitzendbureau in de techniek, met speciale aandacht voor elektrotechniek, fungeren wij als de brug tussen bekwaam vakpersoneel en werkgevers. Onze vacatures bieden uitdagende mogelijkheden in regio’s zoals Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Maastricht, Geleen en Rotterdam, zowel voor vaste medewerkers als ZZP’ers. Voel je welkom om deel uit te maken van ons dynamische Proton-team, ongeacht of je een lasser, mechanisch monteur, elektromonteur of een andere technische professional bent.

Wat maakt Proton Group uniek? We gaan verder dan een standaard uitzendbureau; we vormen een team van toegewijde professionals, bestaande uit werkgevers en collega’s in de techniek. Dankzij onze uitgebreide ervaring zijn we in staat om jou als werkzoekende of werkgever persoonlijk te begeleiden, met oog voor jouw specifieke behoeften.

Voor werkgevers

Ben je als werkgever op zoek naar technisch personeel voor functies in de installatietechniek, machinebouw of elektrotechniek? Proton Group staat voor je klaar om snel en effectief de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Vul eenvoudig het formulier in op onze website, en wij gaan als bemiddelaar voor jou aan de slag, of je nu een vaste medewerker of een ZZP’er nodig hebt.

Voor werkzoekenden

Wil je jouw technische vaardigheden inzetten bij gerenommeerde bedrijven? Ontdek onze actuele vacatures in jouw regio, waaronder Eindhoven, en zet de eerste stap naar een nieuwe uitdaging als loodgieter, lasser, elektromonteur, en meer.

Proton Group: samen brengen we succesvol technisch talent en werkgevers bij elkaar. Voeg je bij ons team, bekijk onze vacatures en draag bij aan de toekomst van de techniek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *