Website laten ontwikkelen bij JKC Media

Ben je op zoek naar een betrouwbaar internetbureau om een website te laten ontwikkelen? Bij JKC Media ben je aan het juiste adres voor diverse weboplossingen: laten maken van WordPress websites. Onze toewijding aan zorgvuldig en nauwkeurig werk, met een no-nonsense mentaliteit, resulteert in websites die niet alleen mooi zijn maar ook winstgevend voor jouw bedrijf.

Onze diensten omvatten het maken van zakelijke websites, maatwerkoplossingen, professionele designs en eenvoudige webpagina’s. Of je nu een nieuwe website wilt laten maken of je huidige site wilt upgraden, JKC Media staat voor je klaar. Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is, daarom nemen we de tijd om jouw bedrijf te leren kennen voordat we aan de ontwikkeling beginnen.

Bij het laten maken van een WordPress website bieden wij een compleet pakket. We combineren doelgericht en effectief webdesign met WordPress, waarbij we rekening houden met marketingtechnieken zoals SEO en conversieoptimalisatie (CRO). Ons kantoor is gevestigd in het bruisende en creatieve Eindhoven Strijp-S, midden in de innovatieve Brainport regio.

Zakelijke website laten maken

De kosten voor het laten maken van een bedrijfswebsite variëren afhankelijk van jouw specifieke wensen. Ons starterspakket begint bij €2795,- excl. BTW, maar voor een precieze offerte is een persoonlijk gesprek essentieel. JKC Media hanteert een vast projecttarief, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Onze WordPress websites zijn makkelijk te beheren, Googlevriendelijk en conversiegeoptimaliseerd. We streven ernaar om je website binnen een redelijke termijn live te krijgen, afhankelijk van jouw wensen en functionaliteiten. Hoewel ons kantoor in Eindhoven is gevestigd, bedienen we klanten door heel Nederland.

Wil je jouw bedrijf online laten groeien met een nieuwe website? Neem snel en vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Bij JKC Media maken we van jouw online aanwezigheid een succes, omdat jouw website ons belangrijkste project is. Ontdek de kracht van WordPress en laat ons je helpen jouw plek op het internet te versterken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *