Internetbureau gevestigd in Eindhoven: JKC Media

Bij JKC Media, gevestigd in Eindhoven, zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops met behulp van het WordPress Content Management Systeem (CMS). Of je nu op zoek bent naar professionele ondersteuning bij het opzetten van een WordPress-website of WordPress webshop, wij staan voor je klaar. Ons team, met meer dan vijf jaar ervaring, is toegewijd aan het creƫren van zakelijke websites die aansluiten bij jouw specifieke behoeften, zoals een maatwerk website. We hechten waarde aan marketingtechnieken, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversieoptimalisatie (CRO) om effectieve en professionele, vindbare WordPress-websites en webshops te ontwikkelen, tegen transparante kosten.

Naast het maken van websites bieden wij ook de mogelijkheid om professionele webshops te bouwen. Onze focus ligt op automatisering, SEO en conversieoptimalisatie, zodat jouw webshop gemakkelijk vindbaar is en goede resultaten behaalt.

Bovendien verzorgen wij complete huisstijlontwerpen, omdat een professionele uitstraling essentieel is voor elk bedrijf. Naast het ontwerpen van huisstijlen bieden wij ook diensten aan voor het schrijven van relevante en actuele content voor je website. Of het nu gaat om webteksten, blogs of contentkalenders voor sociale media, wij richten ons op SEO om waardevolle content te leveren die echt bijdraagt aan jouw bedrijf. Als je hulp nodig hebt bij het schrijven van teksten voor je website of als je een volledige SEO-campagne wilt uitvoeren, staan wij voor je klaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct van start te gaan. Lees meer over onze aanpak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *