Demt-flex: Specialist in Bouw, Techniek & Maakindustrie

Ben jij op zoek naar werk in de bouw, techniek of maakindustrie? Of ben je juist op zoek naar vakbekwame professionals voor jouw bedrijf in deze sectoren? Kijk dan niet verder en neem contact op met demt-flex: wij staan voor je klaar.

Voor werkzoekenden

Of je nu een zelfstandige professional bent of een nieuwe baan zoekt, bekijk de vacatures en opdrachten van demt-flex. Zoek op trefwoorden, locatie, regio of vakgebied om de nieuwste jobaanbiedingen en opdrachten te vinden. Ontdek meer in de vacatureteksten. Als iets je aanspreekt, aarzel dan niet en solliciteer direct. Heb je vragen? Onze toegewijde contactpersoon staat voor je klaar. Bekijk bijvoorbeeld onze vacatures voor functies zoals CV-monteurs of zelfstandige installatiemonteurs.

Voor werkgevers

Heb je dringend gemotiveerde vakmensen nodig? Nadert de deadline van je project en zoek je iemand om de laatste fase efficiƫnt te coƶrdineren? Wat voor professionals je ook nodig hebt als werkgever, projectleider of uitvoerder, demt-flex vindt ze voor je binnen 48 uur, met enthousiasme en toewijding. Onze expertise ligt in de bouw, techniek en maakindustrie.

Als uitzendbureau zijn we gespecialiseerd in (zzp-)detachering in de bouwsector. Schakel ons in voor zzp-bemiddeling, detachering en werving & selectie. Zoek je personeel in de bouw, zoals timmermannen? Neem contact op met demt-flex.

Naast de bouwsector zijn we ook gespecialiseerd in het vinden van toptalenten in de techniek, zowel tijdelijk als voor zzp’ers. Heb je technisch personeel nodig, zoals een loodgieter, elektromonteur of een lasser? Dien je aanvraag in of neem direct contact met ons op. Het demt-flex team staat voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *