Welkom bij advocatenkantoor Blue Legal

Bij Blue Legal Advocatenkantoor hebben we ons gespecialiseerd in de domeinen van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en privacy- en ICT-recht. Deze drie rechtsgebieden vormen het kloppende hart van onze juridische praktijk, waarbij wij fungeren als uw betrouwbare partner voor zakelijke aangelegenheden.

Expertise in arbeidsrecht

De dynamiek van samenwerking binnen een organisatie is van cruciaal belang, en niets is zo complex als het beheer ervan. Daarom zijn er talrijke regels en voorschriften in het leven geroepen. Onze arbeidsrechtspecialisten beschikken over een diepgaand begrip van deze regelingen. Als uw advocaat in arbeidsrecht, zorgt Blue Legal ervoor dat uw bedrijfsstructuur correct is opgezet. Wij verstrekken advies, begeleiden u en voeren onderhandelingen namens uw organisatie. Indien nodig, gaan we vastberaden voor u procederen. Ons advocatenkantoor huisvest alle benodigde expertise. Maar het is niet slechts onze juridische kennis die het verschil maakt; onze unieke aanpak is eveneens van betekenis. Wij werken altijd als team en streven voortdurend naar oplossingen die het beste zijn voor uw bedrijf.

Deskundigheid in ondernemingsrecht

Ongeacht het type bedrijf dat u beheert, een solide juridische basis is van essentieel belang. Het runnen van een onderneming brengt altijd onverwachte risico’s met zich mee. Elke nieuwe fase van uw bedrijf vereist een robuuste juridische fundering. Een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht (een jurist voor uw bedrijf) maakt hierin het verschil. Samen met u analyseren we de risico’s en kansen. Als advocaten en juristen richten we ons op toekomstbestendige structuren, inclusief de juiste overeenkomsten, governance en investeerdersrelaties. Als interne jurist bepalen we samen met u de juiste koers, inclusief advies over incassoprocedures. Tevens bieden we juridische ondersteuning in het Engels voor vraagstukken met betrekking tot ondernemingsrecht, ook wel bekend als corporate law.

Privacy- en ICT-recht advocaat

Met de groeiende trend van online contracten, waarbij persoonlijk contact steeds minder voorkomt, worden er speciale protocollen en regelgeving van kracht. Een advocaat gespecialiseerd in privacy- en ICT-recht begrijpt deze protocollen tot in detail. Daarnaast is een goed begrip van IT net zo cruciaal voor een jurist. Technologische ontwikkelingen gaan vaak sneller dan de wetgeving. Bij Blue Legal begrijpen onze advocaten en juristen zowel de taal van technologie als de juridische aspecten en kunnen zij deze complexe kwesties helder toelichten.

Aanvullende diensten

Dankzij onze expertise op deze drie specialisatiegebieden biedt Blue Legal een breed scala aan diensten aan. Dit omvat onze “Blue Service”, waarbij we een bedrijfsjurist/legal counsel binnen uw organisatie leveren, soepele reorganisaties met “Blue Reorganisatie“, inclusief advies over reorganisatieregels, het afspiegelingsbeginsel voor het UWV en het sociaal plan bij reorganisaties, M&A-advies als advocaat reorganisatie (een bedrijfsovername advies van een bedrijfsovername specialist voor o.a. het personeel/ bij fusies en overnames), ondersteuning op het gebied van compliance en risico compliance inclusief compliance checks, en advies en bijstand bij datalekken, inclusief meldingen aan het datalekregister.

Welkom bij Blue Legal Advocatenkantoor – uw vertrouwde partner voor zakelijke juridische vraagstukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *